pátek 26. dubna 2024 Oto

Začněte podnikat díky Univerzitě Palackého. Spouští se soutěž Podnikavá hlava

Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci pořádá 14. ročník soutěže "Podnikavá hlava", která má za cíl podpořit začínající i zkušené podnikatele v Olomouckém kraji.

Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci (VTP UP) oznamuje 14. ročník soutěže "Podnikavá hlava", která má za cíl podpořit začínající i zkušené podnikatele v Olomouckém kraji a ocenit nejlepší podnikatelský záměr. Soutěž nabízí příležitost k získání nových kontaktů, networkingu, sdílení zkušeností, konzultacím s mentory a také možnost získat 50 000 Kč na start podnikání nebo 50% slevu na roční pronájem kanceláře pro vítěze. Přihlášky lze podat do 10. května a zájemci mohou využít konzultace od pořadatele nebo hlavního partnera soutěže.

Soutěž je určena všem, kteří chtějí začít podnikat, včetně studentů a zaměstnanců UP a zkušených podnikatelů s novými nápady. Ředitel VTP UP Petr Kubečka zdůrazňuje, že soutěž je skvělou příležitostí najít investora nebo partnera pro své podnikatelské nápady a posunout je na další úroveň.

Z přihlášených soutěžících bude vybráno deset finalistů, kteří představí své projekty na finále soutěže, které se uskuteční 24. května. Odborná porota bude hodnotit, jak jsou projekty originální a komplexní a zda je možné je v praxi realizovat.

Soutěž "Podnikavá hlava" je pořádána Univerzitou Palackého v Olomouci pod záštitou rektora UP prof. MUDr. Martina Procházky, Ph.D., a náměstka hejtmana Olomouckého kraje Ing. Jana Šafaříka, MBA. Generálním partnerem soutěže je firma Reticulum, a.s., a hlavním partnerem je Inovační centrum Olomouckého kraje. Další partneři a podporovatelé, termíny, pravidla a informace o soutěži jsou k dispozici na webu soutěže a na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto UPOL | Zdroj UPOL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.