čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Řidička ještě nestihla vystřízlivět od poslední policejní kontroly a další den nabourala opilá

Pětačtyřicetiletá řidička dvakrát po sobě usedla za volant opilá i přesto, že ji policisté při první kontrole odebrali řidičský průkaz. Řidička tak zažila poměrně akční víkend. Po sobotní kontrole ji policisté naměřili 2,5 promile a v druhém případě, kdy už své vozidlo nedokázala ovládat a nabourala, se vyšvihla až na 3 promile v dechu.

"V sobotu 30. 9. 2017 krátce před půl jedenácté v noci kontrolovali policisté na jedné z ulic v Uničově vozidlo Ford Fiesta. U 45leté řidičky provedli orientační dechovou zkoušku a naměřili jí kolem 2,5‰ alkoholu v dechu. Zadrželi jí řidičský průkaz a zakázali další jízdu,"  popsala tisková mluvčí policie Irena Urbánková. 

Na druhý den v neděli 1. října kolem půl šesté odpoledne už řidička nedokázala dojet do vytouženého cíle, ale místo toho narazila do stojícího automobilu. "Z prvotního šetření vyplývá, že 45letá řidička, která jela vozidlem Ford Fiesta po ulici Šumperské v Uničově a v křižovatce obou komunikací měla odbočovat vpravo, z prozatím přesně nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde narazila do stojícího osobního motorového vozidla Renault Laguna, řízeného 38letou řidičkou, které jelo ve směru od Dlouhé Loučky," řekla Urbánková. Řidička si nedala říct a opakovaně usedla za volant opilá. Tentokrát své skóre povýšila na 3 promile v dechu.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.