čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Zítra začne Olomoucký kraj přijímat elektronické žádosti o kotlíkové dotace

Zítra, v úterý 24. října v deset hodin, spustí Olomoucký kraj elektronický příjem žádostí na kotlíkové dotace. Elektronické žádosti si mohli lidé prostřednictvím krajského webu vytvářet už v uplynulých týdnech. Po jejich odeslání získali unikátní PID kód, který si teď musí registrovat, aby úřad mohl žádost přijmout.

„Tímto krokem dojde k vytvoření seznamu žadatelů a dle tohoto pořadí budou jednotlivé žádosti následně kontrolovány a schvalovány,“ uvedla Stanislava Palová z odboru strategického rozvoje krajského úřadu.

Po elektronické evidenci ještě musí žadatelé do deseti pracovních dnů doložit listinnou verzi žádosti a potřebné přílohy. Formuláře je možné přinést osobně na oddělení administrace kotlíkových dotací, případně zaslat poštou či jiným způsobem uvedeným v dotačním programu. Přesný postup včetně návodu na vyplnění a elektronickou evidenci žádosti naleznete na www.kr-olomoucky.cz/kotlikovedotace.

Zájemci o finanční podporu na výměnu starých kotlů se musí registrovat na webové stránce https://kotldot.kr-olomoucky.cz/Gordic/Ginis/App/Evidence/.

Tisková zpráva | Foto www.kr-olomoucky.cz

Štítky kotlíkové dotace, elektronicky, žádost, olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.