čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Opilá žena přepadla přes zábradlí do Moravy. Zachránili ji pohotoví policisté

V sobotu 28. října přepadla žena přes zábradlí rovnou do řeky Moravy. Stalo se tak v Litovli nedaleko policejní služebny. Policisté uvnitř si pádu ženy všimli a jali se ji zachraňovat.

Policisté zahlédl ženu z policejní služebny, jak stojí u kovové zábrany u toku Moravy. Bezprostředně na to slyšel zřetelné šplouchnutí. „Vzhledem k tomu, že nebylo vyloučeno, že šplouchnutí mohlo znamenat, že osoba spadla do Moravy, okamžitě vyběhl před budovu, na břeh řeky. Tam ve vodě uviděl ženu, která byla asi po pás ve vodě a snažila se dostat ven. Policista zachytil ženu za ruce a snažil se jí vytáhnout z vody. Vzhledem k tomu, že byla celá mokrá a nespolupracovala, zavolal policista na pomoc svého kolegu. Společně se jim podařilo ženu vytáhnout z vody na břeh," řekla mluvčí policie Irena Urbánková.

Dvaatřicetiletou ženu z Litovelska poté odvedli na policejní služebnu, kde jí policisté naměřili 2,75 promile alkoholu v dechu. Policisté tedy usoudili, že žena spadla do vody vlivem podnapilosti a k žádnému protiprávnímu jednání nedošlo.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Litovel, policie, Morava, pád, tonutí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.