čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie hledá řidiče, který na parkovišti před Tescem nacouval do ženy

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči auta, který měl na sklonku minulého roku před Tescem v Uničově srazit při couvání chodkyni. Řidič sice vystoupil a zeptal se na stav ženy, ta však později musela vyhledat lékařské ošetření.

Policie hledá svědky nehody, která se stala v neděli 31. prosince kolem desáté hodiny dopoledne na parkovišti u obchodního centra Tesco na Šumperské ulici v Uničově.

Řidič zrovna couval se svým autem, když mu do cesty vstoupila sedmadvacetiletá žena. Po tom, co do ní narazil, z auta vystoupil a zeptal se ženy, jestli jí něco není. Ta sice řekla, že ne, ale později musela vyhledat lékařskou pomoc.

„Občané, především pak svědci nehody, kteří by mohli svými informacemi napomoci k objasnění se předmětné nehody, se mohou se svým svědectvím a informacemi, přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 254. Rovněž žádáme i řidiče vozidla, který byl účastníkem nehody, aby se v souvislosti s řádným objasněním nehody přihlásil policistům Dopravního inspektorátu Olomouc," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.