sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

VIDEO: Muži ukradli v Galerii Moritz elektroniku za téměř dvacet tisíc

Policisté žádají o pomoc při pátrání po dvou mužích v souvislosti s prověřováním krádeže elektroniky v jedné z prodejen v nákupním centru Galerie Moritz v Olomouci.

Ke krádeži došlo v sobotu 30. prosince 2017 dopoledne, kdy bylo odcizeno vystavené zboží. Jde o  notebook Lenovo IdeaPad Z50-75 za 11 997 korun a přenosný reproduktor JBL Xtreme za 6 599 korun. Společnosti tak vznikla škoda za 18 596 korun. Případ policie prověřuje pro podezření ze spáchání krádeže, za kterou si mohou jít muži posedět až na dva roky.

Policisté pátrají po totožnosti dvou neznámých mužů, kteří se v uvedenou dobu v prodejně u vystaveného zboží pohybovali a věci si zřejmě dali do batohu. Jednalo se o muže v modré a červené bundě. K dispozici jsou kamerové záznamy, na kterých jsou muži zachyceni.

„Pokud by někdo z občanů muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně nebo telefonicky na adrese Sokolská 52 v Olomouci, na telefonním čísle 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky krádež, elektronika, Olomouc, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.