sobota 4. května 2024 Květoslav

O víkendu došlo v Olomouci ke dvěma vloupáním do aut, kradlo se zimní vybavení

První vloupání bylo policistům nahlášeno v sobotu 3. února. Neznámý pachatel se vloupal do BMW na Dlouhé ulici v Olomouc. Druhé vloupání se stalo v neděli odpoledne. Na Kosinově ulici se někdo dostal do Škody Octavie. V obou případech šel lupič po zimním vybavení.

Do zaparkovaného BMW na Dlouhé ulici v Olomouci se neznámý pachatel dostal skrze rozbité okno v sobotu 3. února kolem druhé hodiny ranní. Z auta si lupič odnesl snowboard. Škoda byla i s poškozením vozu předběžně vyčíslena na 10 200 korun. „Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a poškození cizí věci,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

K druhému případu vloupání do auta došlo v neděli 4. února odpoledne na Kosinově ulici v Olomouci. Tady se neznámý pachatel vloupal do zaparkované Škody Octavia. Když od auta majitel krátce po čtvrté hodině odcházel, bylo podle policie v pořádku. Za necelou hodinu se majitel k autu vrátil a zjistil, že má rozbité okno. „Ze zavazadlového prostoru zmizel textilní vak, ve kterém byly lyžařské boty, sportovní pánské kalhoty a lyžařské brýle. Škoda odcizením i poškozením byla předběžně vyčíslena na 8 000 korun,“ doplnila informace k druhému případu Urbánková.

Foto Freepik.com

Štítky krádež, zimní, vybavení, Olomouc, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.