pátek 29. března 2024 Taťána

Uničovský ples rozzářila pravá britská atmosféra

Britská výzdoba i hudba, královské pohoštění a hvězdná zábava a tanec až do rána - tak vypadal letošní ročník Uničovského plesu pod záštitou města Uničova, který proběhl v sobotu 10. února v G-Clubu Uničov...

Právě tam si návštěvníci mohli užít to nejlepší a nejtypičtější, co si vybavíme, když se řekne Velká Británie. “U vstupu nás přivítal britský policista a před rautem nám zase přál dobrou chuť takový ten strážník z královské gardy – s tím jsem se samozřejmě musela hned vyfotit, hlavně kvůli dceři, která je zrovna v Londýně,” pochvaluje si načasování tématu plesu návštěvnice Zdeňka. A aby bylo kromě vlaječek zdobících prostory G-Clubu i samotný raut, typických poštovních schránek, červené telefonní budky či masek Mr. Beana tematické opravdu všechno, byl britským stylem inspirovaný i program plesu: vidět jste tak mohli například britské vystoupení Tanečního Studia Tomáše Komendy a do britské vlajky oděnou moderátorku a DJku Radia Haná Martinu Qweetko Procházkovou, slyšet pak zase krásnou angličtinu, ve které několik písniček zazpíval hlavní hudební host večera – charismatický Václav Noid Bárta.

“Zazpívala nám tu taky talentovaná písničkářka Terez Wrau a za úžasnou zábavu po celý večer i noc vděčíme i Pavlu Novákovi s Family Bandem. Zároveň jsme moc rádi, že byl tento ples kromě tance a úžasných hudebních vystoupení také příležitostí k předání šeku města Uničova na 450.000 Kč na podporu stacionáře Jasněnka, což je zařízení pro děti s kombinovanými vadami. A poděkovat bychom tímto chtěli i partnerům plesu a všem návštěvníkům, díky kterým se akce tak skvěle vydařila,” doplňuje za spolupořádající Radio Haná ředitel David Foretník.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.