pátek 26. dubna 2024 Oto

Jeden svět Olomouc zve na koncert kapely Ghost of You. Dnes večer zahraje v Jazzu

Devatenáctý ročník mezinárodního festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Olomouc je v plném proudu. Letošní program zpracovává téma aktualizace systému na všech možných úrovních, a kromě filmů a debat nabízí i nejrůznější doprovodné akce. Jednou z nich je energické vystoupení talentované kapely Ghost of You.

Psychedelický artrock, záplava expresivních vokálů doprovázených intenzivní smrští kytarových riffů a nepřeslechnutelným zvukem bicích – to a mnohem víc jsou ambiciózní Ghost of You, kteří zavítají i na festival Jeden svět Olomouc. Přijďte si vychutnat tento hudební zážitek na vlastní kůži spolu s námi ve čtvrtek 22. března od devíti hodin večer do Jazz Tibet clubu v Olomouci, vstupné je dobrovolné.

Pod názvem Ghost of You se skrývá čtyřka hudebně nadaných kluků z Brna, kteří si plní svůj sen, a to dost úspěšně. Od založení kapely v roce 2012 mají za sebou už přes tři stovky koncertů. Jejich muziku si mohli fanoušci vychutnat při klasických koncertech i na oblíbených letních festivalech, jako jsou Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome či třeba MFF Karlovy Vary. Kapela si svými tóny podmanila rovněž zahraniční publikum, a to na slovenské Pohodě, Grape festivalu, rakouském Donauinselfestu, maďarském Szigetu nebo rumunském Banátu.

Pokud máte radši klidnější akce, hned v pátek 23. března je pro vás v Litr Shopu (v prostorách Divadla na cucky) připravena debata s hosty, kteří se přijdou podělit o svůj netradiční životní příběh. To vše pod názvem Živé knihy.

Tisková zpráva | Foto Facebook Ghost of You

Štítky koncert, hudba, Ghost of You, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.