pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se budou ochutnávat nejlepší světové velikonoční pokrmy v režii Filipa Sajlera

PR článek

Blíží se čas Velikonoc a s těmi jsou kromě svátečních tradic a vítání jara spojeny také nejrůznější kulinářské speciality. Přijďte je ochutnat a potěšit tak své chuťové pohárky ve čtvrtek 29. nebo v pátek 30. března do luxusních prostor NH Collection Olomouc Congress, kde pro vás rozmanitý velikonoční bufet připraví hvězdný kuchař Filip Sajler známý především z televizního pořadu “Kluci v akci”.

Kromě obohacujícího kulturně-gastronomického zážitku, o který se postará nejen skvělý Filip Sajler, ale také tým šéfkuchaře NH hotelu Petra Zučka, se můžete těšit i na účast a především live vystoupení talentované zpěvačky a herečky Olgy Lounové a další doprovodný program.

“Výborné jídlo a stejně tak dobrá zábava – to je prostě ideální kombinace. Proto jsme se rozhodli uspořádat pro vás další ročník této oblíbené akce, na které budete mít jedinečnou příležitost ochutnat ty nejlepší světové pokrmy typické právě pro Velikonoce. Zažijete parádní kuchařskou show a chybět nebude ani živá hudba nebo třeba tombola,” láká za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

Takže ještě než začnete barvit vajíčka, plést pomlázku nebo péct beránka, zapište si do kalendářů 29. a 30. března, kdy si budete moct velikonoční atmosféru užít tak trochu jinak a zároveň vyzkoušet, jak chutnají Velikonoce ve světě!

Informace o vstupenkách za 990 Kč na tel.: 585 575 861 nebo l.slota@nh-hotels.com. Rezervace stolu je nutná.

Foto facebook Filipa Sajlera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.