pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Lidl na Sladovní ulici v Pavlovičkách na více jak měsíc zavře, bude se rekonstruovat

Prodejna Lidl v Olomouci v ulici Sladovní na několik týdnů zavírá. Zvětší se nákupní plocha, interiér pak projde modernizací, při které budou použity prvky prodejen nové generace. Upraveno bude také venkovní parkoviště.

Olomouckou prodejnu v ulici Sladovní čeká od pondělí 2. dubna více jak měsíční proměna. Využito přitom bude prvků nového konceptu, které zákazníkům přinesou vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny.

Proměna bude patrná na první pohled. U vstupu do prodejny přivítá zákazníky moderní prosklené zádveří.  Razantně se také zvětší prodejní plocha. Ke snadnější orientaci zákazníků poslouží 3D grafické nápisy. Interiér prodejny bude laděn do šedého odstínu. Příjemný pocit z nákupu pak umocní použité osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na vylepšenou pekárnu s bohatou nabídkou čerstvého pečiva, a nebo pokladny s velkým odkládacím prostorem. V případě pokladen jsou nová i ergonomická místa pro zaměstnance.

 „Tímto remodelingem chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna bude uzavřena od 2. dubna do 18. května. Během plánované rekonstrukce mohou zákazníci využít další dvě olomoucké prodejny Lidl. Otevřeny jsou v ulicích Lazecká a Velkomoravská.

Tisková zpráva | Foto Google Maps

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.