pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Premiere Cinemas obsadí něžné pohlaví. V rámci Premiere Ladies se promítají Dvě nevěsty a jedna svatba

Cesty lásky jsou nevyzpytatelné. O tom se přesvědčíte v úterý 24. dubna 2018 v multiplexu PREMIERE CINEMAS v Šantovce na dalším filmovém večeru pro dámy PREMIERE LADIES, tentokrát s předpremiérou české romantické komedie Dvě nevěsty a jedna svatba. Večer startuje v 18:00 hodin welcome drinkem a doprovodným programem. Od 19:00 hodin následuje bohatá tombola o atraktivní ceny.

V rámci doprovodného programu PREMIERE LADIES – Dvě nevěsty a jedna svatba se návštěvnice mohou těšit nejen na welcome drink Frisco, ale také na ukázky luxusního líčení, zábavné fotografování a filmový kvíz. Atraktivní částí programu bude tombola, ve které mohou dámy získat poukázky do knihkupectví, na sportovní zboží a filmové dárky.

Dvě nevěsty a jedna svatba je nová česká romantická komedie režiséra Tomáše Svobody. Marie (Anna Polívková) je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. A tak Marie přijíždí za rodinou na návštěvu do rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich stará láska časem nevyprchala. Ale celá věc má jeden háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. Hrají Anna Polívková, Ester Geislerová, Jaroslav Plesl, Jan Dolanský a další.

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.