čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Olomoucký S-klub se rozvlní v rytmu latino tanců, bude se konat další Urbano latino fest

Milovníci a fanoušci latinskoamerické hudby, tance a kultury pozor – Urbano latino fest je tu! Populární hudebně-taneční festival se po roce opět vrací do Olomouce a bude stát za to. Kdy? V pátek 4. května 2018! Kde? V S-Klubu! Právě tady pro vás bude připraven ten nejlepší hudební a taneční program!

Jako každý rok uvidíme světové hudebníky a tanečníky. “Na festivalu zahraje žhavou latino muziku top Dj 1Love a těšit se můžete na hudební skupinu z poloviny zastoupenou hispánskými muzikanty Chilli Papas band nebo na Mario Lopez Dance company – taneční skupinu, která vám svými tanečními kreacemi zaručeně vyrazí dech,” říká za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Pro začátečníky i pokročilé jsou připraveny také zábavné taneční semináře, díky kterým budete ovládat základní kroky salsy, bachaty či merengue. Představí se i Taneční Studio Tomáše Komendy a za mixážním pultem uvidíme a hlavně uslyšíme temperamentního kubánského Dj Lazara!

Nebojte, není potřeba znát kroky ani dorazit v páru, stačí přijít a užít si skvělý večer, na který dlouho nezapomenete! Vstupenky kupujte na www.smsticket.cz nebo v Bowland bowling center v Galerii Šantovka za 200 Kč, na místě pak budou k dipozici za 250 Kč. K mání jsou i VIP vstupenky zahrnující vstup do partnerské zóny s občerstvením a možností setkat se s účinkujícími!

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.