pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Kapsářky ukradly v olomouckém obchodě peněženku, policie je hledá

Peněženka, ve které bylo 2 700 korun, platební karta a doklady, zmizela ženě, která ve středu 18. dubna nakupovala v jednom z olomouckých obchodů s oblečením. Policie z této krádeže podezírá dvě kapsářky.

Okradená žena přišla do obchodu v podvečer s batohem na rameni. Toho zřejmě využily dvě kapsářky a z batohu vytáhly peněženku. Zatím neznámý pachatel odcizil ženě peněženku s celým obsahem. Paní v ní, kromě jiného, měla i osobní doklady, 2 700 korun a platební kartu. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uvádí mluvčí policistů Irena Urbánková.

Podle kamerových záznamů policie podezírá dvě ženy. „Jedna z nich, která má na hlavě bílý klobouček, odcizuje ženě peněženku, druhá ji kryje,“ říká policejní mluvčí.

Policie nyní žádá veřejnost o pomoc při hledání těchto dvou kapsářek. Pokud by někdo z občanů ženy poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc nebo na telefonním čísle 974 766 651, na emailu ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ doplňuje Urbánková.

Štítky krimi, krádež, policie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.