pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO: Hroší stavby Morava si v Olomouci postavily hroší sen, teď nabírají zaměstnance

PR článek

Stavební společnost Hroší stavby Morava byla v Olomouci založena v roce 2009 jako člen českého stavebního holdingu enteria. Čtvrtek 24. května 2018 se pro Hroší stavby stal velkým dnem, na Průmyslové ulici totiž slavnostně otevřely nové sídlo, které si vybudovaly samy. Při otevření návštěvníky bavil Pavel Cejnar i Železný Zekon.

Nový areál na Průmyslové ulici v Olomouci je základnou pro sto čtyřicet zaměstnanců, nabízí devětadvacet kanceláří a tři zasedací místnosti. Společnost se snaží provádět stavby vlastními kapacitami a výjimkou nebyla ani realizace stavby vlastního sídla. Samozřejmostí je u Hroších staveb i dodávání staveb na klíč.

Během slavnostního otevření se o zábavu staral Pavel Cejnar známý z televizního pořadu Jak se staví sen. V podobném duchu se neslo celé zábavné odpoledne, návštěvníci se mohli sami podívat, jak se podařilo postavit hroší sen v Olomouci. Hroší sílu při slavnostní akci reprezentoval silák Železný Zekon, který krkem odtlačil dodávku a za ucho roztáhl přistavenou Fabii.


Ředitel společnosti Ing. Martin Peřina

Hroší stavby do svého týmu hledají dělníky kolejových, ale i pozemních staveb, dále dělníky elektro, u kterých požadují maturitu. Zaměstnance Hroší stavby lákají na nadstandardní platové podmínky, třinácté platy, příjemné prostředí, příspěvky na dětskou rekreaci, příspěvky na životní a penzijní pojištění, odlučné nebo svoz a odvoz do zaměstnání. Hroší stavby dbají i na tmelení kolektivu při firemních sportovních akcích, pořádají tedy pro zaměstnance fotbalové nebo nohejbalové turnaje.

V případě, že chcete pracovat pro Hroší stavby Morava, vyplňte následující pole:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Jindřich Karas

Štítky stavebnictví, architektura, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.