čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Letecký den letos chystá dvoudenní program, uvidíme ukázky bojů z první a druhé světové války

Vrcholí přípravy pro parádní zážitek na konci prázdnin pro celou rodinu. Už v pátek 24. a v sobotu 25. srpna se na letišti v Olomouci-Neředíně koná Letecký den. Podívejte se na hudební a zážitkové chuťovky programu.

Letiště Olomouc slaví 100. narozeniny, a proto je tentokrát program speciálně dvoudenní. V pátek vás čekají od 15.00 hodin kapely ve stylu country, vyhlídkové lety, seskoky s padákem a další letecké aktivity.

V sobotu se na vás těší v doprovodném programu RADIO HANÁ STAGE, kde vám budou k tanci a poslechu od dopoledne do noci hrát ten nejlepší hudební výběr rockové, popové a country kapely. O zábavu se postará objev Radia Haná - Fleksible, a rádia Skyrock - Headache. Na vaše oblíbené songy vám v nápaditém aranžmá zahraje kapela Golden delicious a veselou čtverylku si můžete zatančit při koncertech country kapel Koněboj, Country All a Otěže.

Letecký den v Olomouci se i letos pyšní kvalitní statickou ukázkou vojenské techniky a k prohlédnutí bude vybavení naší armády. Můžete si také vyzkoušet virtuální realitu nebo si vybrat nové auto či práci. To a více najdete v GREEN ZÓNĚ.

Jedinečnou zábavu pro vaše děti má na letišti připravenou DĚTSKÁ ZÓNA. Rozesměje je balónkový klaun, nové dovednosti získají v tvořivých dílničkách, dechberoucí triky předvede kouzelník a jedinečnou památku budete mít díky fotkám se superhrdiny. Jednoduše skvělá zábava v doprovodném programu Leteckého dne v Olomouci!

Již brzy vám představíme i program letových ukázek. Létání však letos uvidíte už od sobotního dopoledne. Uvidíte velkou prezentaci RC modelářů s velkými leteckými modely a dynamickou ukázkou bojů z první a druhé světové války. V sobotních odpoledních hodinách a to od 13:00 začne hlavní letecký program.

 

RADIO HANÁ STAGE

10:00 Výsledek - talent Radia Haná 2018

11:30 Headache - rockoví kantoři - objev Skyrocku 2018

13:00 Oficiální zahájení leteckého programu

13:05 Country blok s kapelami Koněboj a CoutryAll

16:00 Golden Delicious - koncert

17:30 Fleksible - objev Rádia Haná 2017

19:00 Country blok s kapelou Otěže

22:00 Ukončení programu

 

DĚTSKÁ ZÓNA

Dopoledne taneční a sportovní pohybové aktivity, kroužky, workshopy, ukázky sportů, 7.průzkumná jednotka Olomouc. Odpoledne malování na obličej, balónkový klaun, stavebnice, malování, tvorba dárkových předmětů, zpívánky na pódiu, vystoupení kouzelníka, superhrdinové a komentování doprovodného programu Leteckého dne.

 

GREEN ZÓNA

  • prezentace vojenské techniky
  • airsoft
  • virtuální realita
  • stan Kaufland
  • stan AAA Auto

Tisková zpráva | Foto Pixabay.com

Štítky kultura, letecký den, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.