pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VIDEO: Tradiční výrobce čokolády Nestlé hledá zaměstnance, nabízí náborový příspěvek až 45 tisíc

PR článek

V České republice jsou celkem tři závody společnosti Nestlé. Jeden z nich se nachází v Olomouci v Tovární ulici. Jedná se o jednoho z největších zaměstnavatelů v našem regionu, který dává práci necelé tisícovce lidí. Nestlé teď hledá do svých řad operátory výroby a nabízí rozsáhlý systém benefitů, kterému vévodí náborový příspěvek ve výši až 45 tisíc korun.

Olomoucký závod Nestlé vyrábí čokoládové cukrovinky pod značkou Orion. Vznikají zde například tradiční dobroty jako Studentská pečeť, Margot, Kofila, Banány v čokoládě, Milena, Kaštany a další. Větší část výrobků míří z Olomouce do zahraničí. Mezi dvacet zemí, kam se olomoucká čokoláda vyváží, patří například Anglie, Francie nebo Německo.

„Jsme největší potravinářská společnost na světě a jsme na to patřičně hrdí, a to hlavně proto, že zaměstnáváme velkou spoustu lidí,“ začíná své povídání o společnosti Nestlé personální manažerka Marie Flochová. „Velký důraz u nás klademe na tradici a také na to, že jsme dlouhodobě jedním z největších a nejstabilnějších zaměstnavatelů v regionu,“ doplňuje.

„Jsme stabilní zaměstnavatelé, pracují u nás i celé rodiny...“

V olomouckém závodě společnosti Nestlé pracují i celé generace zaměstnanců. „Díky tomu, že jsme stabilní zaměstnavatelé, u nás pracují někdy i celé rodiny. Zároveň jsme hodně otevření. Existuje u nás i možnost přesunu zaměstnanců mezi závody,“ popisuje Marie Flochová možnosti pro zaměstnance, kteří by se chtěli vypravit pracovat do zahraničí. „Když je u nás někdo specialista a plánuje přesun do zahraničí, tak má výhodu v tom, že my máme závody opravdu po celém světě.“

„Hledáme operátory výroby, ale i předáky...“

Olomoucký závod hledá primárně operátory výroby a předáky. „V našem závodě najdeme uplatnění pro lidi na každé úrovni vzdělání. Když někdo vystuduje základní školu a je šikovný, zaměstnáme ho. Stejně tak zaměstnáme šikovného středoškoláka nebo absolventa vysoké školy. Rozhoduje u nás jen chuť pracovat,“ popisuje personální manažerka Marie Flochová. Uchazeči bez zkušeností se mohou hlásit na pozici operátora výroby, pokud už někdo zkušenosti má, může mu být nabídnuta odpovědnější pozice seniorního operátora, nebo předáka. „Na zkušenostech nezáleží, uplatnění najdeme v podstatě pro každého. Všichni uchazeči budou před nástupem na pozici řádně zaškoleni,“ ubezpečuje Marie Flochová.

V Nestlé zkrátka přivítají osobnosti, které jsou schopny pracovat spolehlivě a pečlivě, učit a rozvíjet se a neustále se zlepšovat v tom, co dělají. „Je však také nutné umět se přizpůsobovat změnám, protože tak, jak se mění svět, mění se i naše práce,“ říká Marie Flochová. Je nutné umět komunikovat a řešit problémy i ve složitějších situacích. „Hlavně hledáme zaměstnance, kteří mají chuť pracovat, nehledají výmluvy, ale řešení problémů, a váží si své práce,“ uzavírá personální manažerka.

Náborový příspěvek, důraz na kvalitu, bezpečnost i možnost profesního růstu

Nestlé láká na propracovaný systém profesního růstu. „Jsme samozřejmě otevření tomu, aby si zaměstnanci budovali kariéru. Máme tady zaměstnance na manažerských pozicích, kteří začali například na pozici mistra,“ dokládá Marie Flochová otevřenost společnosti Nestlé. „Flexibilita v našem závodě tkví v tom, že když se zaměstnanec rozhodne, že chce jít jiným směrem, máme možnosti, které můžeme nabídnout. S růstem dovedností tedy samozřejmě roste i mzda zaměstnance.“

Při výrobě čokoládových cukrovinek v olomouckém závodě se jedná většinou o práci ve dvou až třísměnném provozu. „Pracuje se u nás v opravdu čistém prostředí. Dbá se u nás na bezpečnost práce, která je na prvním místě a kvalita je v těsném závěsu, protože rádi říkáme, že všechno, co u nás vyrobíme, skončí v něčí puse,“ popisuje Marie Flochová.

Největším benefitem je náborový příspěvek ve výši až 45 tisíc

Olomoucký závod láká uchazeče o zaměstnání na rozsáhlý systém benefitů. Největším benefitem je náborový příspěvek ve výši až 45 tisíc. Pro zaměstnance je však velkou výhodou i dotovaná strava a pitný režim. „Další výhodou našeho závodu je dobrá dostupnost Tovární ulice. Je to kousek od vlakového i autobusového nádraží a navíc mají zaměstnanci možnost parkování přímo před závodem,“ vyjmenovává Marie Flochová.

Dobrou zprávou pro zaměstnance Nestlé je, že mzda se pravidelně každý rok v dubnu zvyšuje. „Navíc pořádáme výlety pro děti zaměstnanců, Orion dětský den nebo tenisový turnaje pro zaměstnance.“

Nabízíme

  • Základní měsíční plat od 17 100 korun nebo 19 500 korun (dle platové třídy)
  • Náborový příspěvek na vybrané pozice od 17 000 korun do 45 000 korun - příplatky nad zákonný rámec
  • Měsíční bonus
  • 25 dní dovolené
  • Referrál (odměna za doporučení nového zaměstnance) až 20 000 korun
  • Příspěvek na dětskou výživu ve výši až 6 000 korun
  • Možnost nákupu výrobku Nestlé za zvýhodněnou cenu
  • Stravování za dotovanou cenu, nápoje na pracovišti
  • Odměna dárcům krve až 4 000 korun
  • Podpora vzdělávacích aktivit, příspěvek na sportovní aktivity
  • Masáže
  • Po ukončení zkušební doby v hlavním pracovním poměru:
  • Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění až 1 050 korun
  • Sociální výpomoc pro překlenutí tíživé situace či pro mimořádné závažné případy až 20 000 korun
  • Další výhody zaměstnanců na hlavní pracovní poměr:
  • Body pro nákup volnočasových aktivit v programu Benefit Plus 4 800 korun ročně + příspěvek na dítě 600 korun ročně
  • Návratné bezúročné půjčky až do výše 40 000 korun
  • Odměna k pracovnímu a životnímu jubileu až 24 500 korun
  • Slevy a nabídky jiných společností – speciální akce pro Nestlé připravili např. mobilní operátoři, finanční instituce či prodejci automobilů

Další informace najde zde.

Pokud máte zájem pracovat ve firmě Nestlé, vyplňte následující formulář:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto archiv společnosti Nestlé

Štítky nabídka, práce, čokoláda, Nestlé, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.