pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Přerovští hokejisté po špatných výsledcích mění trenéry. Zubry povedou Kočara a Sklenář

U prvního týmu Zubrů dochází s okamžitou platností ke změně v realizačním týmu. Končí trenéři Kamil Přecechtěl a Petr Dočkal. Tým dočasně povede na pozici hlavního trenéra Vladimír Kočara, který současně působí v klubu jako sportovní manažer mládeže. Jeho asistentem bude Jiří Sklenář.

„Ke změně jsme se rozhodli na základě dlouhodobých neuspokojivých výsledků našich Zubrů. Nejde jen o výsledky, ale i o herní projev mužstva v posledních zápasech. Máme velmi kvalitní kádr a naše postavení v tabulce tomu neodpovídá. Naším cílem je nadále play-off a tímto krokem chceme přinést nový impuls do kabiny," řekl jednatel klubu HC ZUBR Přerov Tomáš Pluháček.


Staronový trenér Zubrů Vladimír Kočara

„Od dnešního dopoledního tréninku je dočasným hlavním trenérem Vladimír Kočara, který bude na lavičce společně s Jiřím Sklenářem. Věřím, že tento přerovský tandem nastartuje naše hráče a povede se nám dostat se mezi nejlepších osm týmů Chance ligy." 

„Chci moc poděkovat Kamilovi za jeho přínos pro přerovský hokej a chtěl bych ocenit, že nám pomohl v době stabilizace klubu v 1. lize po našem postupu. Velký dík patří i Petrovi, který od nás dostává nabídku nadále pokračovat v přerovském hokeji u mládeže. Nyní intenzivně pracujeme na tvorbě nového realizačního týmu, jelikož jsme si plně vědomi, že současný stav je pouze dočasný, a to maximálně do konce sezony," dodal Pluháček.

Tisková zpráva | Foto Jan Gebauer, hokejprerov.cz | Zdroj hokejprerov.cz

Štítky hokej, sport, HC ZUBR Přerov, Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.