čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Mladá žena přepadla s nožem v ruce pracovnici přerovské herny. Hrozí jí až deset let ve vězení

Třiadvacetiletá žena podle policie přepadla v úterý pracovnici herny v Přerově a pod pohrůžkou použití nože po ní chtěla peníze.

Podezřelou na místě zadrželi policisté, které přivolali svědci útoku. Za loupež jí v případě uznání viny hrozí až desetileté vězení. Vzhledem k její trestní minulosti, kdy má na svědomí řadu trestných činů, budou policisté žádat vazbu, informoval mluvčí policie František Kořínek.

Podle něj žena přepadla obsluhu herny před 20:00, kdy pracovnici fyzicky napadla v prostoru chodeb u toalet. „Po jejím znehybnění a pod pohrůžkou, že má nůž, po ní požadovala vydání finanční hotovosti. Křik napadené zaslechli svědci, kteří věc oznámili na tísňovou linku. V útoku žena pokračovala až do příchodu prvních uniformovaných strážců zákona," uvedl policejní mluvčí.

Při incidentu nebyl nikdo zraněn, podezřelou policisté převezli na policejní služebnu. „Útočnice je policistům dobře známa, protože i přes svůj nízký věk byla opakovaně odsouzena pro majetkovou a násilnou trestnou činnost," doplnil Kořínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, přepadení, herna, Přerov, nůž, peníze

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.