pátek 29. března 2024 Taťána

Diskotéka na Přerovsku zaměstnala policisty. V jeden večer řešili krádeže i výtržnictví

V noci z 31. května na 1. června se konala diskotéka v obci Citov. Tato akce značně zaměstnala místní policisty.

Krádeže

První oznámení přijali před jedenáctou hodinou večer. Jeden z návštěvníků diskotéky při odchodu přišel o peněženku. Pravděpodobně chvíle, kdy došlo k tlačenici využil neznámý zloděj a mladíkovi peněženku, kde měl tři sta korun a osobní doklady, sebral ze zadní kapsy kalhot.

Navíc během tlačenice přišel o peněženku, tentokrát z přední kapsy kalhot, také devatenáctiletý mladík. Ten přišel o 160 korun a osobní doklady. V obou případech zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádež. Za ten zloději nebo zlodějům hrozí odnětí svobody až na dva roky.

Výtržnictví

Policisté zasahovali na stejné akci také kvůli dvěma fyzickým napadením. Před jedenáctou hodinou večer došlo k prvnímu z nich. Neznámý agresor zde napadl šestnáctiletého mladíka. Ten utrpěl zranění, se kterým byl převezen do přerovské nemocnice a zůstal zde na pozorování.

V půl třetí ráno došlo k druhému napadení, kdy devatenáctiletý muž kopl do hlavy svého vrstevníka. I tento napadený skončil v přerovské nemocnici. „Podezřelý muž byl zadržen a převezen na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů. Předvedení se obešlo bez užití donucovacích prostředků. Oba skutky fyzického napadení policisté šetří pro podezření z přečinu výtržnictví. V případě dopadení a prokázání viny jejich pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta,“ řekl policejní mluvčí František Kořínek.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky diskotéka, výtržnictví, krádež, Přerov, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.