pátek 29. března 2024 Taťána

Matka vyrazila s dcerou na cyklovýlet, ale došly jim síly. Žena zvonila na zvonky ve snaze najít pomoc

Městská policie Přerov přijala včera ve večerních hodinách oznámení o ženě, která zvonila na zvonky v jednom z činžovních domů.

Strážníci po příjezdu ženu našli, a to i s její sedmiletou dcerou. Hlídka začala zjišťovat proč žena zvonila na všechny zvonky v domě. Ukázalo se, že nešlo o zlovolný čin, ale o souběh událostí. 

„Žena, která byla matkou dívenky, si tuto vyzvedla v Lipníku nad Bečvou v dětském domově a společně si vyjely na kole. Jako cíl si zvolily 15 kilometrů vzdálený Přerov. Síly a čas se však začaly krátit a matka příroda taky nebyla vpodvečer nakloněná cyklistice. K tomu všemu se ženě vybil mobil, a proto se snažila dozvonit na někoho, u koho by ho nabila a mohla zavolat, že nestihne dceru vrátit včas. Strážníci kontaktovali pracovníka dětského domova právě ve chvíli, kdy oznamoval pohřešování dítěte. Aby se holčička dostala co nejdříve do postele, byla po dohodě převezena hlídkou do domova a v pořádku předána,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky zvonek, policie, dům, dětský domov, cyklistika, výlet, pomoc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.