čtvrtek 28. března 2024 Soňa

U nádraží se střetla cisterna s autem, jehož řidička byla opilá. Strážníkům pak chtěla utéct, skončila připoutaná k lampě

Přerovská hlídka strážníků, která o víkendu v nočních hodinách jezdila kolem přerovského nádraží, zaslechla troubení a následný náraz.Ihned se vydala na místo nehody, kde se, jak se ukázalo, střetla cisterna a osobní auto.

„Strážníci zkontrolovali, zda nebyl někdo z účastníků dopravní nehody zraněn a vyrozuměli dopravní inspektorát PČR. Řidička osobního vozidla, která jevila známky požití alkoholu nebo jiných návykových látek, vytrvale odmítala dechovou zkoušku. Následně se pokusila z místa dopravní nehody utéct. Toto se opakovalo ještě několikrát a nezabíraly ani důrazné výzvy. Při posledním pokusu tak řidička skončila v poutech," řekl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

 Ani to jí však nevzalo chuť po svobodě a začala se chovat agresivně. Aby bylo možno usměrňovat dopravu a bezpečně dokončit všechny úkony, musela být nakonec zuřící žena připoutána k lampě veřejného osvětlení, kde čekala, než si ji přivolaná hlídka dopravní policie přebere.

Strážníci následně usměrňovali dopravu další dvě hodiny, než byla dopravní nehoda došetřena a uklizena vozovka.

Autoři

Štítky Přerov, nehoda, nádraží, cisterna, alkohol, agresivita

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.