pátek 29. března 2024 Taťána

Dvojice pěchovala v supermarketu kočárek lahvemi whiskey a drogerií, pípání u pokladny chtěla svést na sunar

V neděli 28. července požádala ostraha jednoho z marketů v Přerově o pomoc při zajištění podezřelé dvojice zlodějů s kočárkem.

„Strážníci po příjezdu na místo přijeli bočním chodem a vyčkali v kanceláři, kde sledovali podezřelou dvojici na kamerách. Pracovník ostrahy mezitím informoval hlídku a o všem co povedený páreček ukrýval do kočárku. Po několika minutách se pár zřejmě rozhodl, že toho má již dost a vyrazil kolem pokladen ven, aniž zboží zaplatil," řekl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Jelikož i na toto byla dvojice připravena, pípající rám u pokladny je nechal v klidu. Strážníkům začli vysvětlovat, že po příchodu do supermarketu totiž zjistili, že jim pípá sunar, který koupili jinde. Dvojici se proto zrodil v hlavách plán, že by k sunaru mohli tedy přihodit i něco navíc. „Začali tedy plnit kočárek lahvemi whisky a drogérií a po průchodu pokladnou předpokládali, že se obhájí právě houkajícím sunarem. Trhlinami v plánu, se kterými nepočítali, byly kamery, ostraha a přítomní strážníci. Dvojice za svou akci vyfasovala maximální pokutu," dodal Komínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky supermarket, zloděj, kočárek, strážníci, krádež

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.