čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Opilý a nahý muž se ukájel pod schody v panelovém domě. Nebylo to poprvé

Na tísňové lince 156 přijala v pondělí stálá služba žádost o zákrok proti nahému muži, který se ukájel v panelovém domě a schovával se pod schody.

Strážníky po příjezdu zkontaktoval muž, který incident nahlásil a pustil je dovnitř do domu. Hlídka opravdu našla pod schody ležícího nahého muže, který se úporně snažil o dosažení erekce. Vzhledem ke stavu, ve kterém se nacházel, se mu to nepodařilo a zbytek jeho snahy ukončili strážníci důraznou výzvou. Muž se oblékl a prokázal svou totožnost.

„Jak se ukázalo, nebyl muž strážníkům neznámý a k podobným snahám se občas uchyluje, když je pod vlivem. Vzhledem k tomu, že se vždy ukrývá a oddává se svému snažení mimo dohled veřejnosti, byl po konzultaci s Policií České republiky z místa vykázán a nasměrován domů. Tam však hned tak nedošel, jelikož o hodinu později přijala stálá služba oznámení vyděšené ženy, že na předzahrádku jejich domku přišel neznámý muž a usnul na schodech. Strážníci starého známého, který byl naštěstí oblečený, probudili a zbytek cesty již proběhl bez incidentů,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, ukájení, Přerov, alkohol, promile

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.