čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Muž odmítl dát mladíkům cigaretu, ti ho napadli. Teď jsou podezřelí z ublížení na zdraví

V pátek v podvečer byl na parkovišti u Albertu na ulici Kozlovská v Přerově napaden jednatřicetiletý muž skupinkou asi šesti mladíků. Strážníci městské policie zadrželi dva z nich na ulici Kratochvílova. Vzhledem k tomu, že se dopustili závažnější trestné činnosti přesahující rámec přestupku, přivolali strážníci hlídku státní policie. Oba mladé agresory ve věku patnáct a šestnáct let jsme si převzali a převezli na služebnu, další ze skupinky napadání muže pouze přihlíželi a aktivně se neúčastnili, uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Mladíci muže napadli, protože jim záporně odpověděl na dotaz, jestli nemá cigaretu. „Nejprve mu jen nadávali a pak začali létat rány pěstí mířené na hlavu a to s takovou razancí, že napadený upadl na zem, kde do něho útočníci kopali," popsala mluvčí. Zraněný muž byl převezen do nemocnice, ale jeho zranění byla naštěstí jen povrchová.

„Oba mladiství byli asi po čtyřech hodinách ze zajištění propuštěni a předáni zákonným zástupcům. Případ šetříme pro podezření z provinění výtržnictví a ublížení na zdraví," doplnila mluvčí.

Foto Jan Luxík

Štítky mladíci, napadení, cigareta, Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.