pátek 29. března 2024 Taťána

V Přerově patří tento týden pěstounství. V Galerii je k vidění výstava, zítra proběhne beseda

Zájemci o pěstounství mají možnost potkat se s pracovníky náhradní rodinné péče nebo se samotnými pěstounskými rodinami – a to během akcí pobíhajících v rámci prvního ročníku „Týdne (pro) pěstounství“.

Jednou z akcí je beseda nazvaná „Děti hledají náhradní rodiče“, která se uskuteční ve čtvrtek 12. září od 17 hodin v prostorách přednáškové místnosti Městské knihovny v Přerově. Lidé budou mít možnost dozvědět vše o pěstounství - a pokládat své dotazy sociální pracovnici přerovského magistrátu Pavlíně Jiskrové (OSPOD a klíčové pracovnici Poradny pro rodinu Janě Hlobilové.

Týden pro pěstounství vyvrcholí v neděli 15. září od 13 do 18 hodin v areálu Korunní pevnůstky v Olomouci. Návštěvníci se mohou těšit na zvýhodněné vstupné do expozic Pevnosti poznání, na rodinnou hru se slosováním o ceny, fotokoutek, soutěžní aktivity pro děti a na vystoupení youtubera Luke Fryho. V prostorách Galerie Přerov aktuálně probíhá k tématu „pěstounství“ rovněž výstava fotografií na téma „Já pěstoun“ -  ta potrvá až do konce září. 

Foto pixabay.com | Zdroj prerov.eu

Štítky pěstounství, OSPOD, beseda, Přerov, děti, rodina

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.