pondělí 29. dubna 2024 Robert

AKTUALIZOVÁNO: V Přerově byl nalezen mrtvý člověk v kolejišti. Provoz už je obnoven

, aktualizováno 1. listopadu 2019, 14:27

V kolejišti na okraji přerovského hlavního nádraží byl dnes dopoledne nalezen mrtvý člověk. Okolnosti tragédie se vyšetřují, zjišťuje se, který vlak mohl osobu usmrtit, řekl dnes mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Podle informací Českých drah byl kvůli vyšetřování zastaven provoz mezi stanicemi Přerov a Věžky na Kroměřížsku. Aktuálně je provoz již obnoven. V Olomouckém kraji jde za poslední dva dny již o druhé úmrtí na trati.

Tělo bez známek života bylo podle Drápala nalezeno v 09:54. „Usmrcená osoba ležela v kolejišti v prostoru veřejnosti nepřístupném. Ležela u posledních výhybek v rámci nádraží. V tuto chvíli se bude zjišťovat, kterým vlakem mohlo dojít k usmrcení, předpokládá se omezení zhruba na dvě hodiny," uvedl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

PSALI JSME: Vlak v Olomouci srazil a usmrtil člověka. Tragédii vyšetřuje policie

Podobný případ se stal také ve čtvrtek odpoledne, kdy na hlavním železničním koridoru mezi Olomoucí a Štěpánovem osobní vlak srazil a usmrtil člověka. Kvůli nehodě byl na trati přerušený provoz vlaků a cestující vozily autobusy. Provoz byl plně obnoven před 14. hodinou.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky ČR, nehoda, železnice, úmrtí, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.