neděle 5. května 2024 Klaudie

V Olomouci vychází nový magazín Olomouc - Akce Zábava, zdarma nabídne přehled z oblasti kultury i sportu

Olomoučané od ledna tohoto roku najdou na více jak stovce míst v Olomouci a okolí nový magazín Olomouc - Akce Zábava, který nabízí přehled toho nejdůležitějšího z oblasti kultury, sportu či společenských a vzdělávacích akcí.

Magazín je distribuován zdarma na vybraných frekventovaných místech Olomouci a v okolí vycházející jedenáckrát do roka ve formátu A4 v celkovém počtu 5000 výtisků a pro zájemce o relevantní informace tak bude více než dostupný.

Máte zájem o spolupráci na projektu? Máte-li zájem o spolupráci při prezentaci Vašich akcí nebo můžete poskytnout prostor pro distribuci magazínu, obraťte se s důvěrou na e-mail info@akcezabava.cz.

„Projekt Akce Zábava vznikl nejprve jako webová stránka obsahující jednotlivé akce, které se konají v okresech Olomouc, Prostějov, Přerov, Šumperk a dalších na střední Moravě a které zároveň pokrývá Radio Haná svým signálem," vysvětlil David Foretník, ředitel rádia Haná a projektu Akce Zábava.

Zároveň jde o službu pro pořadatele akcí, kulturních, společenských, vzdělávacích i sportovních, kde mohou nabídnout informace o tom co se děje na jednom místě. „Věříme, že si magazín najde své místo na trhu a bude pro čtenáře i pořadatele přínosný," dodal Foretník.

Magazín je již teď k dostání na distribučních místech, jejich seznam a další informace o projektu naleznete na těchto webových stránkách.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto archiv vydavatele

Štítky Akce, zábava, Akce Zábava, magazín, časopis, přehled, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.