úterý 7. května 2024 Stanislav

Strážníci řešili o víkendu v centru města hned několik rvaček

Hned dvě velké potyčky řešili v Přerově o víkendu příslušníci Městské policie Přerov - jednu v sobotu nad ránem, druhou o půlnoci ze soboty na neděli.

„V sobotu o půl čtvrté ráno přijala stálá služba na tísňové lince oznámení o rvačce většího počtu účastníků před nočním klubem v historické části města. Na místo byly ihned vyslány všechny dostupné hlídky a informace předána i Policii ČR. Po příjezdu hlídky zabránily dalšímu napadání osob a zjistily zraněného muže, který krvácel z nosu. Strážníci mu poskytli první pomoc. Dle svědků se jednalo o původce celého pozdvižení, jenž na „Vrakáči“ obtěžoval hosty a následně venku kopal do zaparkovaných aut a napadl jiného muže. Celý případ si hned na místě převzaly přítomné hlídky PČR, které se sjely na místo spolu se strážníky," popsal první z potyček zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Přesně o půlnoci ze soboty na neděli zastavil hlídku dohlížející nad klidným spánkem města řidič taxislužby, který oznámil, že před hernou, kolem které projížděl, probíhá rvačka několika osob.  „Strážníci uvedeným směrem ihned vyrazili a informaci o probíhající rvačce předali i ostatním hlídkám v terénu. Před inkriminovanou hernou nalezli muže a ženu, kteří uváděli, že byli napadeni dvěma mladíky, kteří následně muže obrali o peněženku a utekli k autobusovému nádraží. Že jedoucímu autu po silnici zkrátka neutečeš, zjistila dvojice útočníků vzápětí, protože byla po přibližně sto padesáti metrech od místa činu strážníky zadržena. Oba mladíci byli omezeni na osobní svobodě a předáni přivolané hlídce Policie ČR. Při kontrole okolí také strážníci našli odhozenou peněženku," řekl Komínek.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky strážníci, Přerov, rvačka, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.