neděle 19. května 2024 Ivo

Muž si hrál na strážníka, během dopravní špičky zastavoval projíždějící auta a bránil jim v jízdě

Během úterního odpoledne pobíhal v centru Přerova podnapilý muž mezi auty a bránil jim v plynulé jízdě. Řidičům ještě nezapomněl vyslovit několik nadávek, které slyšeli i kolemjdoucí. Jeho "policejní směnu" ukončili až přivolaní strážníci, kteří ho odvezli na záchytnou stanici.

„V úterý v odpoledních hodinách přijala stálá služba několik oznámení na muže, který pobíhá mezi auty, zastavuje je a brání jim v jízdě. Řidiče navíc častuje nadávkami a okolí oblažuje nesrozumitelnými skřeky. Během pár minut na místo dorazila hlídka, která našla muže nabírajícího síly u protipovodňové zdi,“ uvedl tiskový mluvčí Miroslav Komínek.

Strážníci následně provedli u výtečníka dechovou zkoušku, která byla podle očekávání pozitivní a muž nadýchal skoro 3 promile. Navíc bylo více než jasné, že  alkohol není jediná omamná látka, která mu proudí tělem. Muž nebyl schopný kontrolovat své chování a navíc se cítil být předurčen k zastavení dopravní tepny, byl tedy následně v doprovodu strážníků převezen na záchytnou stanici. Tam během úterního večera vystřízlivěl. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky Přerov, Přerovsko, polici, strážníci, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.