sobota 4. května 2024 Květoslav

V cukrárně se strhla rvačka, dva znepřátelené klany od sebe oddělila až policie pomocí pepřového spreje

K potyčce dvou znepřátelených skupin došlo včera odpoledne v jedné z přerovských cukráren. Šarvátku se podařilo ukončit až přivolaným strážníkům policie, kteří byli nuceni použít na její účastníky pepřový sprej. Jednu osobu převezli strážníci na policejní služebnu. K žádným vážným zraněním při potyčce naštěstí nedošlo.

Několik oznámení o potyčce nepřizpůsobivých v cukrárně v centru města přijalo operační středisko ve včerejších odpoledních hodinách. Vzápětí stejnou informaci předala i Policie ČR. 

Stálá služba zaměřila kamery a začala stahovat hlídky. Do pěti minut dorazila na místo prvosledová hlídka PČR a hned vzápětí za ní strážníci a další hlídky. Přítomnost hlídek opět rozvášnila dva znesvářené klany, jehož členové se s velkým halasem do sebe pustili. Poté, kdy strážníci použili slzotvorný prostředek se obě strany oddělily a situace se začala pozvolna zklidňovat. Celý incident na místě dále šetřila republiková policie, která minimálně jednu osobu převezla na policejní služebnu,“ uvedl k případu zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek. 

Po odvezení osoby další hlídka na místě zajišťovala situaci ještě několik desítek minut, aby se ujistila, že nedojde k dalším potyčkám. Velký rozruch vzbudil celý incident zejména v internetových diskuzích. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Přerov, policie, incident, rvačka, potyčka, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Štěpán Hubička

Tož co tam děláte za bordel

středa, 15. července 2020, 19:32

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.