neděle 5. května 2024 Klaudie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O víkendu proběhne v Přerově celostátní výstava mladých králíků a drůbeže

PR článek

Ve dnech 19. – 20. září proběhne na Výstavišti Přerov celostátní výstava mladých králíků a drůbeže. Program bude zajímavý pro všechny věkové kategorie.

Začátek obou akcí je na Výstavišti Přerov naplánován na sobotní osmou hodinu ráno. Na své si přijdou nejen milovníci zvířat, ale také děti, pro které bude připraven bohatý doprovodný program. Uvidí například v sobotu od 13 hodin kouzelnickou show, během prvního dne si budou moct společně s rodiči vyzkoušet závod v králičím hopu. Na akci bude také simulátor Formule, soutěžní výstava morčat nebo projížďky na koních i ponících.

Zajímavý bude i horkovzdušný balón, na kterém budete moct vzlétnout do 25 metrů, a to po 18 hodině.

V neděli uslyšíte Elvise Presleyho nebo kapelu Harmony. Budete se navíc moct projet historickým kočárem nebo si zastřílet z historických vzduchovek. A aby toho nebylo málo, budou na místě kolotoče či skákací hrad.

Během dvou dnů uslyšíte například i skupiny DUO Jamaha nebo Argema. Vstupné vyjde v sobotu na 150 korun, děti do 12 let mají vstup zdarma a mládež od 12 do 18 let zaplatí 100 korun. V něděli bude vstupenka stát pro dospělé a děti od 12 let 100 korun.

Ohodnoť článek

Štítky výstava, králící, drůběž, morčata, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.