pondělí 29. dubna 2024 Robert

Opilý cyklista narazil do náklaďáku. Po první pomoci od svědkyně odešel pryč

Ve čtvrtek odpoledne nerespektoval cyklista v Hranicích dopravní značení a narazil do projíždějícího nákladního vozu. Poté nevyčkal na příjezd hlídky a odešel. Později mu bylo naměřeno 2,5 promile alkoholu v dechu.

Incident se stal v Hranicích na ulici Tř. 1. máje na křižovatce u restaurace Slavia. „Cyklista ve středním věku nerespektoval dopravní značení, které mu ukládalo zastavení před křižovatkou a vyjel z vedlejší komunikace (ulice Máchova) na hlavní silnici, po které projíždělo nákladní auto ve směru do centra,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Mluvčí dodala, že cyklista neměl situaci pod kontrolou a narazil do zadního rohu projíždějícího náklaďáku. „Vlivem toho spadl na silnici, kde mu první pomoc poskytla náhodná svědkyně,“ upřesnila Zajícová a pokračovala.

„Cyklista neměl na místě nehody strpení, nevyčkal do příjezdu hlídky a odešel. Později se nechal ošetřit v nemocnici. Dechovou zkouškou mu byly naměřeny hodnoty 2, 51 a 2, 55 promile alkoholu v dechu,“ sdělila policejní mluvčí, podle které je nehoda nadále v šetření a škoda byla předběžně vyčíslena na 1000 korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, cyklista, opilý, náklaďák, ošetření, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.