úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Mladý muž skončil s autem na střeše. Zraněním na místě podlehl

V úterý 6. října před pátou hodinou ranní přijaly záchranné složky oznámení o havárii osobního auta mezi obcemi Prusinovice a Dřevohostice na pomezí Olomouckého a Zlínského kraje. Osmadvacetiletý muž zde po nehodě zůstal zaklíněný ve vozidle, které skončilo na střeše. Mladý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě nehody podlehl.

„Hasiči ze stanic Bystřice pod Hostýnem a Holešov po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o havárii osobního vozidla, ve kterém po nehodě zůstal zaklíněný řidič. Pomocí pneumatických vaků a hydraulického zařízení vyprostili hasiči řidiče z vozu ven,“ řekla mluvčí hasičů Lucie Javoříková. Potvrdila také, že mladý muž nehodu nepřežil.

„Uvnitř vozu bylo nalezeno tělo osmadvacetiletého muže,“ řekl policejní mluvčí Petr Jaroš a dodal, že silnice byla po dobu vyšetřování a odstranění vraku zcela uzavřena. 

Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojení autobaterie. Jakmile to situace dovolila, převrátili hasiči vozidlo zpět na kola. Nakonec pomohli s naložením vraku na odtahový vůz a uklidili vozovku od střepů a úlomků.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Zlínského kraje

Štítky nehoda, policie, přerov, dřevohostice, mladý, zemřel, smrt, řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.