pondělí 29. dubna 2024 Robert

Provozovatel klubu otevřel i přes zákaz pro členy. Hlasitá hudba se ozývala každý pátek

V pátek policisté odhalili v obci Kokory u Přerova porušování vládních opatření v místním klubu. Podle oznamovatele události se z klubu ozývala hlasitá hudba každý pátek.

K místu vyjela policejní hlídka, která porušování opatření potvrdila. Ve vnitřním prostoru se navíc nacházel větší počet lidí. „Policisté po příjezdu na místo provedli kontrolu objektu a kontaktovali jeho provozovatele, který byl na místě spolu s dalšími devíti osobami včetně dvou mladistvých. Přítomní hosté byli zkontrolováni a vzápětí z prostoru vykázáni, což všichni respektovali,“ sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Osoby byly seznámeny s tím, že se dopustily přestupku v době nouzového stavu. Zpovídat se z něj budou před správním orgánem, jenž rozhodne u uložení sankcí. Stejného přestupku se dopustil i provozovatel klubu, kterého čeká stejný postup.

„Dalším šetřením se zjistilo, že na internetových stránkách je uvedena informace o zahájení provozu klubu od 2. října 2020 pro zájemce o členství v klubu s provozní dobou každý pátek od 18:00 hodin s vratným registračním příspěvkem 50 Kč,“ řekla policejní mluvčí, podle které je událost ve fázi zpracovávání.

Osoby se svého jednání dopustily v době nouzového stavu a také z tohoto důvodu nelze podle Zajícové sdělit, jaké postihy jim hrozí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky klub, otevřel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.