pondělí 29. dubna 2024 Robert

Přerovští strážníci odhalili cizince schované pod jedoucím kamionem

Dva cizinci se schovávali pod nápravou polského kamionu. V Přerově je odhalila hlídka městské policie. Jeden z cizinců se pokusil uprchnout, strážníci ho však téměř ihned chytili a zatkli. Druhý se o útěk nepokusil.

Hlídka v autě odhalila cizince při projíždění městem, ve chvíli kdy jela přímo za daným kamionem. „Motohlídku v odpoledních hodinách míjel zahraniční kamion, když tu se z míst, kde obvykle bývá rezervní kolo, objevila ruka. Hlídka se zařadila za nákladní vůz a jela za ním do míst, kde by ho mohla bezpečně zastavit.” řekl Miroslav Komínek z Městské policie Přerov. 

Řidiči po světelné výstraze zastavil. „V tu chvíli se zpod návěsu odlepila postava a začala utíkat ke hřbitovu. Bez prokrvení ztuhlých končetin však neměla šanci strážníkům uniknout a během pár metrů byl cizinec zadržen a skončil v poutech. Vzápětí byl pod návěsem nalezen další. Ten se o útěk ani nepokusil,” popsal Komínek a dodal, že zadržení cizinci byli předáni přivolané hlídce Policie České republiky k dalšímu řešení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky cizinci, útěk, strážníci, policie, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.