neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Dealer pervitinu z Přerova byl dopaden a skončil ve vazbě, zásoboval narkomany na Přerovsku i na Vyškovsku

Policisté dopadli čtyřiadvacetiletého mladíka z Přerova podezřelého z rozsáhlé distribuce pervitinu a marihuany. Drogou měl podle kriminalistů zásobovat narkomany na Přerovsku a Vyškovsku. Přísun pervitinu a marihuany zajišťoval podle nich desítce zákazníků, drogy jim údajně prodal ve zhruba 260 případech.

Mladíka policisté zadrželi v chatové oblasti na Vyškovsku. "Předchozím šetřením policistů vyšlo najevo, že minimálně od začátku letošního roku do zadržení nabízel, prodával a taky v některých případech poskytoval zdarma pervitin. Cena této návykové látky se odvíjela od prodaného množství. Přísun pervitinu a marihuany zajišťoval minimálně pro deset odběratelů, kterým v uvedené době prodal drogy ve zhruba 260 případech," uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Mladíka policisté obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Od distribuce ho podle policejní mluvčí neodradil ani fakt, že byl v roce 2018 za stejné jednání odsouzen přerovským soudem k nepodmíněnému trestu odnětí svobody na dva roky. Loni byl propuštěn na zkušební dobu, drogy začal distribuovat vzápětí poté. Dealer nakonec skončil ve vazební věznici v Olomouci. Hrozí mu až deset let vězení.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Olomoucká Drbna

Štítky ČR, kriminalita, drogy, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.