pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Kamion měl na přechodu v Přerově srazit ženu. Ta se však v opilosti pouze neudržela na nohou

Podvečer v pondělí došlo k velmi kuriózní situaci u vlakového nádraží v Přerově. Podle oznámení měl na přechodu srazit kamion ženu, a na místo tak byli přivoláni strážníci. Ve skutečnosti se ale nakonec ukázalo, že žena, která byla velmi posilněna alkoholem, své promile v krvi neukočírovala, a na silnici u přechodu se ocitla pouze svojí vlastní vinou.

Hned když k přechodu, kde mělo dojít k vymyšlené srážce, dorazili strážníci, tak jim bylo divné, že na místě žádný kamion není. Navíc údajná oběť nejevila sebemenší známky zranění, což v případě sražení několikatunovým autem bylo divné.

Vše objasnil až kamerový systém. Po zhlédnutí záznamu bylo hned jasné, že žena byl očividně opilá a musela se velmi snažit, aby se udržela na nohou. To se jí dařilo do té doby, než se ocitla na přechodu, kde předvedla až komický skok. Kamion k přechodu v tu chvíli skutečně přijížděl, ale jeho řidič celou situaci vyhodnotil předvídavě a raději zastavil ještě o kus před ním, tudíž i před ležící ženou. Jak se ukázalo, k žádné srážce nedošlo a srocení a pronásledování odjíždějícího kamionu bylo zbytečné. Opilá, nezraněná žena vzápětí odkráčela na nádraží,“ uvedl mluvčí městské policie Miroslav Komínek.

Čtěte více:

Autoři | Foto www.pexels.com, Městská policie Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.