pátek 26. dubna 2024 Oto

VIDEO: Zloděj u nákupního centra odcizil uzamčené kolo. Zachytila ho bezpečnostní kamera

V úterý 5. září kolem půl jedenácté dopoledne došlo u nákupního střediska Galerie Přerov ke krádeži uzamčeného jízdního kola. Zloděje při činu zachytila bezpečnostní kamera.

Odcizené kolo značky Author stříbrné barvy bylo ke stojanu u postranního vchodu Galerie Přerov uzamčeno, to ale nebylo pro zloděje, který přijel na jiném kole, překážkou. „Z kamerových záznamů, které se podařilo zajistit je zřejmé, že pachatel přijel na místo na kole. Odstavil ho do stojanu vedle bicyklu, který se stal předmětem jeho zájmu. Na uzamčeném kole přestřihl zámek, nasedl na něho a odjel pryč směrem po ulici Šířava," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Muž byl oblečen do černé mikiny s kapucí, riflí, bílých bot a na zádech měl černo–červený batoh. Měl málo vlasů a dioptrické brýle.

„Žádáme veřejnost o spolupráci, která by vedla ke ztotožnění osoby pachatele. Informace a další poznatky je možné předat telefonicky na linku 158 nebo na čísle 974 778 651. Je také možné dostavit se osobně na Obvodním oddělení Přerov 1, případně sdělit jakékoliv poznatky na email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz," dodala Zajícová.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.