sobota 20. dubna 2024 Marcela

Cyklista se těžce zranil po nárazu do kamionu, který se předtím na místě střetl s dodávkou

Během včerejšího dopoledne se stala vážná nehoda v obci Tovačov. Střetl se zde kamion s dodávkou. Po nárazu byla dodávka odhozena do příkopu a řidič se při nehodě zranil. O hodinu a půl později jel po stejné cestě cyklista, který z důvodu nepozornosti narazil do odstaveného kamionu. S těžkým zraněním byl převezen do nemocnice.

"Řidič nákladního vozidla vyjížděl na hlavní silnici z polní cesty a pravděpodobně přehlédl zprava přijíždějící VW Transportér jedoucí ve směru od Hrubčic na Tovačov. Došlo ke střetu mezi oběma vozidly. Po nárazu byla dodávka odhozena do silničního příkopu ve směru své jízdy," popsala první nehodu tisková mluvčí policie Miluše Zajícová.

Z důvodu této nehody zůstal na místě odstavený kamion. "O hodinu a půl později jel ve stejném směru od Hrubčic na Tovačov cyklista a na rovném úseku silnice se nevěnoval řízení. Při jízdě se díval do země a přehlédl stojící nákladní soupravu tahače s návěsem. Cyklista do auta narazil a způsobil si zranění, se kterým byl převezen do nemocnice," dodala Zajícová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky cyklista, nehoda, tovačov, kamion, dodávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.