čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Policie vyjížděla k zjevně opilému taxikáři, ten se jen snažil rozchodit "housera"

Policie vyšetřovala řidiče taxi služby, který se podle své chůze zdál být opilý. Muž se pouze snažil rozchodit zablokovaná záda. K dalšímu případu opilé taxikářky vyjížděli policisté o pár dní později znovu, tentokrát se však alkohol potvrdil.

Dvakrát v posledních dnech vyjížděli přerovští strážníci na oznámení o opilém řidiči taxislužby. V prvním případě byla anonymnímu oznamovateli podezřelá chůze řidiče, který vystoupil z vozu. Hlídka po příjezdu na místo vyzvala řidiče k dechové zkoušce na alkohol, nicméně se ukázalo, že za podivnými pohyby není alkohol, ale prostý „houser“.

Druhé oznámení bylo o pár dní později v dopoledních hodinách. Dle svědka měla řidička zeleného taxíku jezdit po městě opilá. Ačkoliv bylo oznámení velmi nepřesné a ani registrační značka neodpovídala skutečnosti, rozjeli strážníci pátrací akci. Ta byla nakonec úspěšná a podařilo se popisované vozidlo objevit. Hlídka řidičku bezpečně zastavila a provedla u ní dechovou zkoušku. Ta byla tentokrát pozitivní a taxikářka nadýchala přes jedno promile. Následně byla pro podezření ze spáchání trestného činu omezena na osobní svobodě a předána státní policii.

Autoři | Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.