sobota 4. května 2024 Květoslav

Přijede Jágr. Přerovský zápas je téměř vyprodaný, zbývají poslední lístky

Jaromír Jágr odchází z Calgary Flames. Jelikož po slavné šedesátosmičce nesáhnul žádný z týmů NHL, pomůže Jaromír Jágr svému Kladnu, které bojuje o postup do Extraligy. Už příští týden by měl Jágr za Rytíře naskočit na ledě Přerova.

„Hráč jeho kvalit nám strašně moc pomůže. Varianty na jeho zařazení do sestavy máme samozřejmě připravené," řekl pro klubový web Pavel Patera, který aktuálně Rytíře trénuje.

„Jaromír Jágr je připravený na návrat do Česka a chce pomoci Rytířům k návratu do extraligy. Aby za nás mohl nastoupit, musíme splnit všechny úřední náležitosti do posledního lednového dne, kdy podle regulí Českého svazu ledního hokeje končí přestupní termín,“ uvedl pro oficiální web Rytířů Kladno tiskový mluvčí Vít Heral.

S Jágrovým přestupem do Kladna už počítají i hokejoví příznivci v Přerově. Právě tam Rytíři hrají už ve středu 7. února od šesti večer a lístky na tento zápas byly přes internet vyprodány už v úterý 30. ledna v poledne. „250 lístků však bude k dispozici přímo na pokladnách zimního stadionu, a to v pátek 2. února od tří odpoledne,“ řekl marketingový manažer HC ZUBR Přerov Ondřej Hnila.

Foto Igor Stančík (www.rytirikladno.cz)

Štítky hokej, Přerov, Jágr, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.