sobota 20. dubna 2024 Marcela

Narazí Přerov v playoff na Jágra? Rozhodne sobotní zápas s Českými Budějovicemi

Přerovští hokejisté budou v playoff WSM ligy začínat na venkovním kluzišti, to je vzhledem ke středeční prohře Zubrů v Havířově jisté. Zatím však stále čekají na soupeře pro první kolo vyřazovací části. Tím může být buď Kladno nebo pražská Slavia.

V případě, že Přerov bude mít po základní části méně bodů než Prostějov, skončí Zubři šestí a v prvním kole vyřazovacích soubojů se utkají s Kladnem. Kladenští se však netají tím, že se jim na Moravu příliš nechce, protože proti Přerovu se jim moc nedaří. Rytíři se Zubry v letošní sezóně pokaždé prohráli.

Prostějov má teď 86 bodů a Slavia 89. Když Prostějov v sobotu vyhraje za tři body na Kladně a Slavia nezíská ani bod v Benátkách nad Jizerou, budou mít oba týmy 89 bodů a vzájemné zápasy by v tomto případě hovořily ve prospěch Prostějova. Jestřábi tedy ještě mají možnost dostat se na čtvrté místo tabulky WSM ligy, aby vyřazovací boje zahájili na domácím stadionu.

Zápas mezi přerovskými Zubry a Českými Budějovicemi startuje v sobotu 24. února v pět hodin odpoledne v přerovské Meo Aréně. Jde o poslední duel základní části.

Foto Jan Gebauer

Štítky hokej, Přerov, Jágr, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.