neděle 5. května 2024 Klaudie

Policie hledá muže, který odcizil láhev vodky za sto korun

Přerovská policie se obrací na veřejnost, aby jim pomohla s odhalením identity muže, který odcizil láhev alkoholu z prodejny Kaufland na ulici Želatovská.

Incident se udál dne 13. března 2018 po deváté hodině ranní. Muž odcizil půllitrovou láhev vodky v hodnotě sto korun. „Láhev si nechal prodavačkou odkódovat a následně ji pronesl bez zaplacení přes samoobslužné pokladny. 

Šetřením se nám doposud nepodařilo ustanovit osobu neznámého pachatele, který je zachycený i s láhví v ruce na kamerovém záznamu. Jedná se o muže světlé pleti, ve věku mezi 40-50 lety, vysokého okolo 180 cm se světle hnědými kratšími vlasy. V době, kdy se nacházel v prodejně, měl na sobě černou bundu, triko stejné barvy s neznámým motivem modré barvy na prsou, tmavé kalhoty a ošoupané šedé boty, v levé ruce nesl vodku,“ řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

V případě jakýchkoliv informací je možné obrátit se osobně na obvodní oddělení Přerov 1, nebo lze poznatky sdělit na telefonním čísle 974 778 651, využít bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.