čtvrtek 28. března 2024 Soňa

VIDEO: Tento muž kradl telefony v Šantovce, Hané, ale i v Galerii Přerov. Pomozte ho policii najít

Od 16. dubna šetří policisté z přerovského obvodního oddělení krádež mobilního telefonu, která se stala v obchodní Galerii v Přerově na ulici Čechova. Neznámý muž hovořící anglicky požádal obsluhu o mobilní telefon značky Samsung Galaxy S9 v hodnotě 21 990 korun, který si na prodejně zkoušel a prohlížel. Vzápětí ho odcizil a z prodejny utekl.

Pachatel je světlé pleti ve věku okolo pětadvaceti let běžné postavy vysoké od 170 do 180 centimetrů s tmavými krátkými vlasy, na kterých měl tmavou kšiltovku.

„Stejného skutku se pravděpodobně ten samý pachatel dopustil i v dalších dvou prodejnách mobilních telefonů v Olomouci v obchodním centru Haná a Šantovka,“ vysvětlila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podezřelý muž byl zachycen kamerovým záznamem, a proto se policie obrací na širokou veřejnost, která by mohla pomoci s odhalením jeho identity. V případě jakýchkoliv informací je možné obrátit se osobně na obvodní oddělení Přerov 1 nebo lze poznatky sdělit na telefonním čísle 974 778 651, využít bezplatnou linku 158 nebo email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.

Foto PČR

Štítky zloděj, telefon, pátrání, Přerov, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.