pátek 17. května 2024 Aneta

FOTO: Protidrogový vlak přijíždí na Hanou. V Olomouci zastaví 5. dubna

Takzvaný protidrogový vlak v Prostějově zastaví v železniční stanici hlavního nádraží ve čtvrtek 4. dubna 2019. V Olomouci pak o den později.

Protidrogový vlak REVOLUTION TRAIN již poněkolikáté vyráží na jarní turné a již potřetí zastaví i v Prostějově. Jde o speciálně upravenou a vybavenou stříbrnou vlakovou soupravu, v jejímž interiéru návštěvníci projdou 5D projekcí, která ukazuje hrozby závislostí a vede k zamyšlení o hodnotě lidského zdraví. Vnitřní design vlaku svou konstrukcí odpovídá křehkosti a genialitě lidského těla a kontrastuje s vnější „ocelovou agresí“. Jeden z nejsložitějších strojů, lidské tělo, se v kombinaci s nejmodernější technologií jeví jako ideální spojení pro tento interaktivní projekt zacílený na lidské smysly.

Vlak v Prostějově zastaví v železniční stanici hlavního nádraží ve čtvrtek 4. dubna 2019. V době od 8:00 do 14:20 hodin (začátek poslední prohlídky) budou vlak navštěvovat objednaní žáci prostějovských základních škol s pedagogickým doprovodem. Následně od 15:30 do 18:00 hodin (začátek poslední prohlídky) bude vlak přístupný široké veřejnosti. Vstupné je dotováno z finančních prostředků statutárního města Prostějova. Pro žáky základních škol, které vlakový program navštíví, bude následně realizován tzv. návazný program „To je zákon, kámo“, který bude v gesci Policie ČR.

Rezervace míst pro veřejnost v odpoledním bloku od 15:30 hodin je možná na rajnochova@revolutiontrain.cz. Vstupy jsou po 20 minutách, délka programu ve vlaku je 90 minut, tento program absolvuje vždy skupina složená z maximálně patnácti dospělých osob, celková kapacita vlaku je omezena.

Minimální věk návštěvníků vlaku je deset let a realizátor programu REVOLUTION TRAIN doporučuje, aby děti ve vlaku byly doprovázeny dospělou osobou, nejlépe rodiči.

Foto revolutiontrain.cz | Zdroj prostejov.eu

Štítky prevence, drogy, vlak, Prostějov, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.