sobota 20. dubna 2024 Marcela

Opilý mladík napadl svou matku. Vyprovokoval tím otce, který ho následně zbil

V neděli 21. července po půlnoci zjistil strážník na operačním středisku, pomocí městského dohlížecího kamerového systému, fyzické napadení mezi dvěma muži v Prostějově. Hlídka na místě uviděla dva muže. Jeden ležel na zádech na chodníku a druhý se nad ním skláněl.

Strážníci zjistili, že se jedná o otce a syna. „Syn přišel pozdě domů a ještě ve značně podnapilém stavu. To mělo za následek agresivní chování vůči jeho matce. Uchopil ji pod krkem, tahal za vlasy a naznačil ránu pěstí. Jakmile to spatřil manžel napadené, ihned se jí zastal," popsal Petr Zapletal z prostějovské městské policie.

Otec udeřil svého syna rukou na ústa a do nosu a způsobil mu krvavé zranění, se kterým byl hlídkou převezen do nemocnice na ošetření. Opilý syn nadýchal 2,74 promile alkoholu v dechu. Jeho rodiče nebyli viditelně zraněni a nepožadovali lékařské ošetření. „Jelikož se jedná o osoby blízké, byly poučeny o podání oznámení osobou přímo postiženou spácháním přestupku. Celá věc bude podstoupena příslušnému správnímu orgánu," dodal Petr Zepletal.

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, opilý muž, syn, matka, otec, Prostějov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.