čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Poctivci nevymřeli. Jen včera lidé oznámili nález dvou peněženek a jedné kabelky

Ve středu 23. října 2019 přijali policisté na Prostějovsku hned tři oznámení o nálezu dvou peněženek a jedné kabelky.

V prvním případě se na policisty obrátila třiatřicetiletá žena s peněženkou osmatřicetiletého muže běloruské státní příslušnosti. Tuto peněženku žena nalezla na silnici v Okružní ulici v Prostějově. „Poctivá nálezkyně peněženku vrátila i s osobními doklady majitele, platebními kartami, a finanční hotovostí 2 400 korun a 70 amerických dolarů," uvedl mluvčí policie František Kořínek.

O několik hodin později se odehrál podobný případ. „Nálezkyní tentokrát byla žena o devět let starší a peněženku osmatřicetiletého muže nalezla v blízkosti čerpací stanice v Brněnské ulici v Prostějově. S peněženkou její osmatřicetiletý majitel dočasně přišel o osobní doklady, platební kartu a finanční hotovost 249 korun a 10 euro," popsal druhý případ mluvčí.

Třetí případ se stal u Konice. „Nálezcem byl tentokrát čtyřiačtyřicetiletý muž z obce na Konicku, který v lese u Štarnova nalezl dámskou kabelku s peněženkou s osobními doklady třiašedesátileté ženy, její platební kartou a finanční hotovostí 149 korun," pověděl mluvčí, který všem poctivým nálezdům za policii poděkoval.

Foto Pixabay.com

Štítky poctiví nálezci, kabelka, peněženka, nález, Prostějovsko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.