pátek 3. května 2024 Alexej

Prostějov dál plánuje vánoční trhy, zveřejnil nájemné stánků

Prostějov se ani přes aktuální vládní opatření nevzdává představy tradiční Prostějovské zimy. Město na konec listopadu plánuje zahájení akce otevřením kluziště a jarmarku. Upozorňuje však, že může dojít ke změnám termínů i případnému zrušení.

Prostějov dnes zveřejnil výši nájemného za dřevěné prodejní stánky na vánočním jarmarku. Ten bude podle radnice opět organizován Odborem školství a kultury a sportu Magistrátu města Prostějova. Letošní prostějovskou zimu zahájí 27. listopadu slavnostní otevření kluziště před muzeem. Součástí bude i vánoční jarmark na náměstí. 

„Lidé budou moci využívat kluziště, termín ještě upřesníme. Jarmark je plánován na náměstí od 27.11.2020 do 23.12.2020 ve stylových dřevěných prodejních stáncích. Prostějovská zima bude tak, jak jsou lidé zvyklí, doplněna různými kulturními akcemi a ohňostrojem, který bude tradičně 31.12.2020,“ informoval primátor František Jura. Upozornil však, že uvedené termíny se mohou v závislosti na aktuálních vládních opatřeních změnit, nebo zcela zrušit.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Vánoce, trhy, Prostějov, jarmark, kluziště, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Pavel Zlamal

skoda ze je to dal jak 500m od domova

úterý, 27. října 2020, 13:21

Ludvika Micolova

to jsou krásné ozdoby - budou na trzích ke koupi ? A nebo taky v Olomouci ?

úterý, 27. října 2020, 11:36

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.