sobota 20. dubna 2024 Marcela

Cyklistka skončila po střetu s automobilem v nemocnici

Ke srážce došlo ve středu v ranních hodinách. Cyklistka upadla na silnici a se zraněním ji zdravotníci převezli do prostějovské nemocnice.

Ve středu 6. prosince 2017 v 5:30 hodin došlo v křižovatce ulic Fanderlíkovy a J. B. Pecky v Prostějově k dopravní nehodě osobního automobilu a cyklisty,” oznámil policejní mluvčí František Kořínek. V autě značky Opel seděl jednapadesátiletý řidič a na kole jen o rok mladší cyklistka. „Z dosud přesně nezjištěných příčin měl řidič do křižovatky ve směru od Krapkovy ulice vjet v době, kdy tudy po hlavní komunikaci od Kostelecké k ulici J. B. Pecky jela cyklistka,” objasňuje Kořínek. Žena upadla na silnici u železničního přejezdu a zranila se. Zdravotníci ji převezli do prostějovské nemocnice.

Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 17 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou nadále předmětem policejního šetření,“ uzavřel mluvčí. 

PK

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.